Workshop ”Bli lönsam med onlinebokning”

24 december, 2017
NYHET
Temat ”Bli lönsam med onlinebokning – och nå internationella gäster” sitter på tapeten den 18 januari 2018. Tillsammans med Visit Östergötland bjuder Smålands Turism in till en heldag med det isländska företaget Bókun, som slagit igenom stort på nätet som en av de ledande plattformarna för onlinebokning.

Dagen tillägnas företagare inom besöksnäringen som vill erbjuda sina kunder ett smidigt sätt att boka aktiviteter online. Dagen kommer att bestå av föreläsningar och workshops.

Idag finns många olika system för onlinebokning av boende, men färre som hanterar aktiviteter. Kunden vill enkelt kunna se tillgänglighet, boka direkt, bli erbjuden olika betallösningar och få bekräftelse automatiskt. Du som företagare vill kunna ha koll på bokningsstatus, betalstatus, vilka som kommer på en viss aktivitet, skicka påminnelser och information samt på ett smidigt sätt kunna följa upp verksamheten.

Bókun är idag ett av de mest använda företagen i sammanhanget. Under dagen får du möjlighet att komma igång med din onlinebokning tillsammans med representanter från Bókun, och under eftermiddagen kan du välja mellan tre olika workshopspår. Här kan du, förutom en fördjupning och vidare support av Bókun, även lära dig mer om den internationella gästen tillsammans med Kim Ross eller fördjupa dig i praktiska frågor kring hållbarhet för företag under ledning av Ing-Mari Sandström.

För att få en inbjudan till dagen, kontakta info@smalandsturism.se

Plats: Badhotellet i Tranås
Sista anmälningsdag: torsdagen den 11 januari

 

Dokument