Mat- och klimatseminarium

Välkomna till årets mat- och klimatseminarium under klimatveckan!

Låt dig inspireras! Ta del av nya nationella, regionala och lokala lösningar och trender under rubriken ”Miljösmart, god och lokalt odlad mat i offentliga kök – nu och i framtiden”. Maten vi serverar och äter ska inte bara vara god, utan även klimatsmart och lokalt framställd så gott det går. Genom smarta val och metoder kan offentliga kök bidra till miljösmart, god och lokalt odlad mat och minskat matsvinn. Seminariet belyser framtidens utmaningar men också alla de möjligheter som finns till förändring och påverkan redan nu.

Eventet riktar sig till kostchefer, dietister, matlagare, upphandlare, miljöstrateger, utbildare och politiker, odlare, uppfödare, grossister och alla andra som har ett intresse av mat och klimat. Ingen deltagaravgift tas ut.

Anmäl dig senast måndagen den 11 septemberAntalet platser är begränsat och det är därför viktigt att du som anmält dig inte uteblir.

Läs mer och anmäl dig här!

 

Dokument