E-kurs med introduktion i researrangörssamarbeten

Nu kan du inom Jönköpings län få användning av en ny e-kurs för dig som vill öka din försäljning via internationella researrangörer.

Destination Småland har tagit fram en ny e-kurs för dig som vill öka din försäljning via internationella researrangörer. Nu kan vi även erbjuda dig som jobbar inom besöksnäringen i Jönköpings län att ta del av erbjudandet.

I e-kursen med introduktion till researrangörssamarbeten kommer du att få lära dig mer om hur du arbetar med researrangörer på de tyskspråkiga marknaderna och hur det fungerar om du vill sälja din produkt via denna kanal. E-kursen tar ca 30 min att genomföra och du kan när som helst pausa eller avbryta för att sedan återgå där du var, eller backa för att ta del av något innehåll igen.

Ta del av materialet

Du får tillgång till den kostnadsfria e-kursen via länken nedan. Här kommer du att få skapa ett eget inlogg kopplat till din e-post och fylla i några grundläggande uppgifter om din arbetsplats. Sedan är du igång!

Klicka här för att starta e-kursen.

Exemplen som nämns i e-kursen är från södra Småland. Vi på Smålands Turism arbetar på samma arbetssätt i bearbetningen av researrangörer. Efter avslutad genomgång kontaktar du som företagare i norra Småland istället Hanna Glans på hanna.glans@smalandsturism.se eller 036-35 12 74.

För vem: För dig som arbetar inom besöksnäringen och vill nå ut till researrangörer på den tyskspråkiga marknaden.
Kostnad: Kostnadsfri

Kursen är framtagen via projektet Stärkt värdskap mot internationellt reseled som pågår under 2022 och 2023 och finansieras av Region Kronoberg samt Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF).

Grupp som besöker Bruno Mathsson Center.
Grupp som besöker Bruno Mathsson Center. © Day Fotografi