Nätverket Autentiska måltidsupplevelser

Lär dig mer om hur du kan utveckla unika måltidsupplevelser, tillsammans med andra.

Nätverket Autentiska måltidsupplevelser är en samlingsplats för dig som vill lära känna och ta tillvara på potentialen i dina lokala smaker, för att utveckla spännande måltidsupplevelser.

I fysiska och digitala träffar gör vi det möjligt för företag och medarbetare att mötas och få tillgång till den senaste kunskapen om efterfrågan och trender inom måltidsturism. Genom att dela med oss utvecklas vi tillsammans och breddar våra kunskaper om vår regions unika smaker och berättelser. Viktiga delar i arbetet är också upplevelseproduktion och kunskapen att kommunicera måltider.

Nätverket är ett forum för ny kunskap och fler affärer, med syfte att påverka utvecklingen så att fler gäster ska få möjlighet att smaka och uppleva vår regions smaker. Anledningen är att vi vet att dessa upplevelser efterfrågas av besökare och att vår region har stor potential att möta efterfrågan.

Nätverket Autentiska måltidsupplevelser erbjuder skräddarsydda möten och snabb förmedling av erbjudanden om relevanta utbildningar, medverkan i kampanjer, tävlingar, specialstöd och annat med relevans för företag som utvecklar måltidsupplevelser.

Nätverket är en del av Smålands Turisms och Visit Swedens insatser inom Måltidsprogrammet.

Pris: 300 kr/företag tom dec 2022
Anmäl till: anna.hegethorn@smalandsturism.se

Wallby Säteri - Edible Country © Visit Sweden