vi tipsar

Vill du bli mathantverkare?

 • datum
 • tid
  måndag,
 • plats
  Distansutbildning/Östersund

om aktiviteten

 • Starta eget mathantverksföretag
  Eldrimner är ett nationellt resurscentrum för utveckling av mathantverk ligger i Ås utanför Östersund och bedriver kurser och utbildningar för mathantverkare. I år håller Eldrimner utbildningen "Starta eget mathantverksföretag" delvis på distans. Ca 60 tim distansundervisning som du kan följa när du vill via en dator och genom en lärplattform. Tre veckor praktisk undervisning på Eldrimner i Ås utanför Östersund. Du väljer en av Eldrimners branscher charkuteri, gårdsmejeri, bageri, bär-, frukt- och grönsaksförädling.

  -Det har visat sig vara rätt att vi gjorde om utbildningen till att vara delvis på distans, nu är det endast tre veckor som man får undervisningen här på Eldrimner. I år har vi fler sökande än tidigare år, men det finns någon enstaka plats kvar inom chark, säger Anna Berglund som är utbildningsansvarig på Eldrimner.

  Datum: Utbildningen startar den 2 sep. Första samlingen hos Eldrimner är 16 sep.
  Sista anmälningsdag: 14 juni. Anmälningar till reservplatser tom 9 augusti.
  Mer information och anmälan: Om du vill veta mer om denna utbildning eller Eldrimners verksamhet kan du kontakta Anna Berglund anna@eldrimner.com eller läsa mer på eldrimner.com/utbildning/48112.starta_eget_mathantverksforetag.html