vi arrangerar

Forum för naturturism

 • datum
  -
 • tid
  onsdag, 12:00
 • plats
  Isaberg Mountain Resort

om aktiviteten

 • Anmäl dig till en av höstens viktigaste träffar gällande naturturism!

  Inspireras, nätverka, träffa kollegor från hela landet, lyssna på spännande föredrag och mycket mer. Nedan följer utdrag ur dagarnas digra och spännande programutbud.

  Moderator
  Jeppe Klockareson, Fair Travel som arbetar med hållbar turismutveckling.

  Talare
  Doug Lansky, turismguru, TEDx talare och författare - har arbetat med destinationer och talat vid resekonferenser över hela världen. Doug kommer både hålla ett föredrag samt leda en spännande workshop.

  Anton Lategan, Ecotraining guide och utbildare sedan 20 år, som undervisat över 12.000 safari- och äventyrsguider från 33 olika länder.

  Martin Hedberg, meteorolog / klimatexpert. Hur påverkas vi i Sverige av klimatförändringen, ekosystemtjänster och energiresurser och hur skall vi förhålla oss och anpassa oss för framtiden?

  Louise Söderlund, Isaberg Mountain Resort Hestra - berättar om resan från att ha varit södra Sveriges största alpina resmål, till att idag ha fler besökare under sommarhalvåret.

  Torbjörn Backlund, Ramsvik Stugby - delar med sig av sin erfaranhet om företagsekonomi och hur man ska tänka för att få sin verksamhet lönsam.

  Annat ur programmet
  Turistrådet Västsverige informerar om världens största naturturismkongress Adventure Travel World Summit Göteborg 2019,
  samt aktiviteter och nätverkande med kollegor från hela landet. Träffen är ett led i att utveckla Sverige som naturturistisk destination och bygga ett nationellt nätverk mellan företag, tillsammans med Visit Sweden, Adventure Travel Trade Association (ATTA) och ett antal regionala turistorganisationer. Dagarna är en fortsättning på det arbete som påbörjades med Adventure Edu i Västerås i november 2016 och Naturturismträffen i Karlstad oktober 2017.

  Anmäl dig här!

vill du veta mer?