vi arrangerar

Seminarium med fokus Online Reputation Management

 • datum
 • tid
  torsdag, 12:30 - 16:30
 • plats
  Toftaholm Herrgård

om aktiviteten

 • Ta kontrollen över ditt rykte online!

  Smålands Turism och Destination Småland bjuder in till seminarium med fokus Online Reputation Management (ORM) och specifikt den tyska marknaden. Seminariet ger dig verktygen för styra innehållet om din verksamhet, hur du på bästa sätt hantera en dålig recension, öka din synlighet på Holiday Check, samt Tripadvisor.

  Stor potential på den tyska marknaden

  Att använda digitala verktyg är idag det snabbaste sättet att nå internationella besökare. Men visste du att tyskarna, som är Europamästare på att resa och skapar drygt 100 miljoner internationella gästnätter varje år, endast resulterar i en bråkdel för Sveriges gästnätter – nämligen mindre än 1%? Redan är Tyskland Smålands största och viktigaste utlandsmarknad.

  Workshop med HolidayCheck och Tipadvisor

  En viktig kanal för tysken är HolidayCheck för att planera sin resa och söka information. Närmare bestämt är det 25 miljoner tysktalande som besöker HolidayCheck varje månad. Seminariet avslutas därför med (frivillig) praktisk genomgång av HolidayCheck och Tripadvisor, med demo och möjlighet att skapa eller arbeta med ditt egna konto. Låt er inte skrämmas av tyska språket, vi har en lösning på det!

  Opartiska och oberoende experter

  Alexander Fritsch och Holger Sigmund, Tourismuspartner är experter på Online Reputation Management, en av de största utmaningarna för företag inom hotell- och turismbranschen. Med över 600 seminarier i 20 länder och med 99% kundnöjdhet, har de gemensamt 30 års erfarenhet inom branschen och kommer under seminariet att informera om:

  • psykologin bakom konsumenters drivkraft att lämna recensioner
  • strategiska arbetssätt för att öka antalet bokningar
  • samt metoder för att hantera digitala verktyg
  • hantera felaktig/orättvis feedback

  Anmäl dig här!
  Plats: Toftaholm Herrgård
  Pris: 150 kr ex moms, inkl lunch och fika
  Språk: Seminariet hålls på engelska

  Besök gärna www.holidaycheck.de redan nu.
  Holidaycheck är användargenererat, så har du haft tyska besökare finns stor chans att ditt företag redan är synligt på webbsidan. Kanske med bilder som du inte alls vill visa upp?