vi tipsar

Skapa nya kontakter under Swedish Workshop!

 • datum
  -
 • tid
  måndag, 19:00
 • plats
  Falun, Dalarna

om aktiviteten

 • Swedish Workshop är en återkommande mötes- och marknadsplats, där Sveriges turistnäring och utländska researrangörer inom leisure erbjuds en möjlighet att mötas i syfte att utveckla nya kontaktytor och skapa affärer. Som deltagare på säljsidan får du ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter och presentera ditt utbud för researrangörer från Visit Swedens prioriterade marknader som arbetar med privatresor.

  Den 11 maj inleds med nyttiga föredrag om ex. trender, målgruppen och exportmognad. Dagen avslutas med ett gemensamt mingel för att välkomna de inresta köparna. Denna Get Together ger säljare och köpare en möjlighet att lära känna dina nya affärskontakter under avslappnade former inför den kommande workshopen.

  Dagen efter, den 12/5, kommer det att vara en mötesdag med Swedish Workshop och senare på kvällen en avslutande middag och Grande Finale.

  Datum: 11-12 maj
  Plats: Falun, Dalarna
  Marknader: VisitSweden bjuder in köpare framförallt från Tyskland, UK, USA, Nederländerna, Frankrike samt Kina och Indien.
  Kostnad: Vi inväntar information om nya prisuppgifter. Vid intresse kontakta Hanna Glans.
  Sista anmälningsdag: 13 april
  Vill du veta mer? Anneli L.Crichlow, Projektledare Swedish Workshop anneli.crichlow@visitsweden.com

  På grund av rådande omständigheter med Coronaviruset (Covid-19) kan Visit Sweden komma att flytta fram årets workshop till ett senare datum. Detta meddelas i så fall senast den 3 april.

  Swedish Workshop 2020 arrangeras av Visit Sweden och Visit Dalarna

vill du veta mer?