vi arrangerar

Workshop: Var är vi nu och vart ska vi?

 • datum
 • tid
  onsdag, 09:30 - 12:30
 • plats
  Digitalt

om aktiviteten

 • Ta tillfället att delta i en innehållsrik workshop för besöksnäringen i Jönköpings län. Workshopen leds av brittiska Digital Tourism Think Tank, världsledande experter på digital transformation inom rese- och turistbranschen.

  Onsdagen den 13:e januari kl. 09:30 – 12:30

  Under en förmiddag samlar vi idéer och utbyter erfarenheter och behov. Vi reflekterar över nuläget och hur det som sker med digitaliseringen i samhället just nu kommer att påverka vår närings framtid. Resultatet av workshopen presenteras i en rapport som är specialskriven för oss med rekommendationer för hur olika parter behöver arbeta framgent - hur ska vi bli en SMART destination där allt vi gör digitalt stöttar varandra och driver besökare och bokningar?
  Workshopen är helt kostnadsfri!

  Vilka är Digital Tourism Think Tank?
  Digital Tourism Think Tank är ett brittiskt företag som är ett av världens främsta på digital transformation inom rese- och turistbranschen. DTTT leder destinationer genom processen att förstå den digitala efterfrågan, att tänka annorlunda och att utveckla branschens tillvägagångssätt för att möta digitala behov. Det handlar inte bara om digitala informations- och bokningsmöjligheter utan hela den digitala resecykeln från att drömma, boka, uppleva och reflektera. Idag arbetar olika parter i olika delar av resecykeln, utan att nödvändigtvis vara sammankopplade. www.thinkdigital.travel

  Välkommen att vara med på resan mot vår gemensamma digital framtid!

  När: Onsdag den 13:e januari kl. 9.30-12.30
  Plats: Digital länk
  Pris: Kostnadsfritt
  Anmälan: Anmälan är stängd