we are suggesting

Cykelturismdagarna, nytt branschseminarium om svensk cykelturism

 • date
 • time
  Friday, 10:00 - 17:00
 • location
  Svenska Mässan, Göteborg

about the event

 • Sweden by Bike Event arrangerar ett nytt branschseminarium om svensk cykelturism som ser till helheten och det som krävs för att destinationer ska kunna gå från lovande till framgångsrika.

  Cykelturism - på gott och ont?
  Fördelarna med cykelturism är många. Det är bra för klimatet, för folkhälsan, skapar lokala arbetstillfällen och innebär jämförelsevis små investeringar som snabbt kan leda till ökade turismintäkter. Potentialen är stor enligt olika utredningar och enligt sektorns egen uppfattning. Samtidigt är cykelturism ett område med många beröringspunkter och ibland ganska komplexa målkonflikter.

  För vem?
  Seminariet vänder sig till destinationsutvecklare och andra som arbetar med turism på kommunal och regional nivå, tjänstemän i kommuner, politiker, myndigheter, näringslivsutvecklare, forskare, entreprenörer i hela landet och andra som är engagerade i en växande svensk cykelturism.

  Läs mer om eventet här

  Arrangör: Cykelturismdagarna arrangeras av Sweden by Bike i samarbete med Svenska Cykelmässan och ett antal inflytelserika aktörer med koppling till cykelturismsektorn.
  Datum: fredagen den 15 mars 2019
  Plats: Svenska Mässan i Göteborg
  Pris: 3.600 kr + moms per deltagare. Förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe samt en entrébiljett till Svenska Cykelmässan ingår i priset.
  Anmälan: Kontakta Katarina Bergstrand på katarina@swedenbybike.com eller 070-662 41 59 om du vill ha en inbjudan.

  cyklar i stad