we are suggesting

Fiskeforum 2019

 • date
  -
 • time
  Tuesday, 09:00
 • location
  Näringslivets Hus, Stockholm

about the event

 • Konferens med spännande diskussioner om fisketurismens framtid!

  Tongivande aktörer inom sportfiskenäringen etablerar nu en ny plattform för samverkan och utveckling kallad Fiskeforum. Detta forum inleds 2019 med en tvådagarskonferens på temat fisketurism. Konferensen kommer att hållas i Näringslivets hus i Stockholm den 2-3 april 2019 i närvaro av H.M. Konungen. Även Landsbygdsminister Jennie Nilsson samt flera riksdagsledamöter kommer delta under Fiskeforum.

  Fiskeforum 2019 för samman hela sportfiskenäringen och nyckelaktörerna i det system som påverkar utvecklingen av en hållbar fisketurism i Sverige, såsom offentliga beslutsfattare, finansiärer, förvaltare, lagstiftare, produkt- och destinationsutvecklare, forskare samt fisketuristiska entreprenörer och utrustningsbranschen.

  Målsättningen med denna konferens är att ta ett steg vidare från diskussioner om utmaningar och problem till att öka takten i främjande- och utvecklingsarbetet. Av den anledningen kommer konferensen innehålla flera lösningsorienterade paneldiskussioner med uttalat syfte att ta ett steg framåt i utvecklingen av fisketurismen. Avsikten är att Fiskeforum kommer att utvecklas med fler aktiviteter och med ytterligare teman under kommande år.

  Hela konferensprogrammet hittar du här.

  Var: Näringslivets hus i Stockholm
  När: Den 2-3 april 2019
  För vem? Konferensen riktar sig till offentliga beslutsfattare, finansiärer, förvaltare, lagstiftare, produkt- och destinationsutvecklare, forskare samt fisketuristiska entreprenörer och utrustningsbranschen
  Avgift: Deltagaravgiften på 1450 kronor (exkl. moms) inkluderar luncher, förmiddags- och eftermiddagsfika samt en trerätters konferensmiddag med dryck. Det finns även möjlighet att delta endast en av dagarna till reducerat pris.
  Anmälan: www.eventonline.se
  Frågor om konferensen skickar du till fiskeforum2019@jordbruksverket.se

  Konferensen arrangeras av Jordbruksverket, Havs- och vattenmyndigheten, Sportfiskarna, Tillväxtverket, Sveaskog, Stiftelsen för Östersjölaxen, Svensk Sportfiskehandel samt Landsbygdsnätverket.

  fiske i Småland