we arrange

Kurbits outdoor - för dig som vill utveckla din utomhusprodukt eller utomhusupplevelse

 • date
 • time
  Thursday,
 • location
  Deltagarnas anläggningar

about the event

 • Vi är glada att under hösten 2022 erbjuda Kurbits outdoor programmet till dig som vill utveckla din produkt eller upplevelse med fokus på "Outdoor".
  Syftet med Kurbits Outdoor är att ditt företag ska få kunskap och verktyg för att producera, marknadsföra och sälja utomhusupplevelser med kunden i fokus. Under programmet kommer du att få ta fram minst en ny produkt/upplevelse med hjälp av Kurbits verktyg. Metodiken är workshops, föreläsningar, konkreta verktyg och erfarenhetsutbyte där ni lär av varandra.
  Ansvarig för programmet är processledare Ulrika Larsson, Båstad, uppskattad coach inom naturupplevelser. Ulrika har studerat Ekoturism i Dalarna och drev under 8 år Outdoor företaget Upplevelsebolaget, ett av de första aktivitetsföretagen på västkusten.
  2001 grundade Ulrika Green Adventures. Idag jobbar hon med film och foto som fokuserar på utomhusupplevelser och äventyrsresor.

  Upplägg: Programmet består av 6 träffar fördelade på några av deltagarnas anläggningar. Detta är en del av utvecklingen och ger möjlighet till intäkter för mat och dylikt.
  Här kan du läsa mer om Kurbits outdoor

  Datum:
  Träff 1 + 2 den 4 - 5 oktober, ( övernattning valfritt)
  Träff 3 den 20 oktober,
  Träff 4 + 5 den 2 - 3 november (övernattning valfritt)
  Träff 6 den 17 november.
  Samt tre coachningstillfällen med processledare Ulrika Larsson som tillsammans med dig arbetar för att utveckla din verksamhet.
  Plats: Deltagarnas anläggningar i den mån det är möjligt.
  För vem: Besöksnäringsföretagare i Jönköpingslän som erbjuder outdoor produkter och upplevelser.
  Kostnad: Vi tar ut en anmälningsavgift på 2000 kr exkl moms. Programmet är värt 35 000 kr. Anmälan är bindande efter erlagd anmälningsavgift.
  Sista anmälningsdag: Torsdag 23/6.
  Begränsat antal platser. Vi hör av oss om du har fått en plats.