we are suggesting

Swedish Workshop 2024 - Skapa kontakt med researrangörer

 • date
  -
 • time
  Wednesday, 00:00:00
 • location
  Södertälje

about the event

 • Välkommen till Swedish Workshop 2024, ett viktigt möte för dig som vill visa upp din verksamhet mot den utländska marknaden. Här får du chansen att träffa och prata med utvalda och kvalitetssäkrade researrangörer och reseagenter från hela världen. Researrangörerna som kommer till detta möte är intresserade av att paketera, marknadsföra och sälja resmålet Sverige. Det är alltså en stor fördel att synas med sitt erbjudande under mötet.

  Varför delta?

  Möjlighet att göra affärer: På Swedish Workshop 2024 har varje deltagare chansen att boka upp till 20 möten med andra företag. Det är en perfekt plats för att träffa nya affärspartners och diskutera framtida samarbeten.

  Träffa internationella kontakter: Visit Sweden har bjudit in researrangörer och reseagenter från många länder, som Storbritannien, Nederländerna, Tyskland, Frankrike, Kina, Indien, USA, Belgien, Österrike, Schweiz, Norge, Finland och Danmark. Det ger dig en unik chans att göra affärer med människor från olika delar av världen.

  Lär dig mer och få nya insikter: Under evenemanget kommer det att finnas möjligheter att lära sig mer om resebranschen. Du kan ta del av kunskap, få nya insikter, hålla koll på vad som händer runtom i världen och fördjupa dig i ämnen som är viktiga för vår bransch.

  Med Swedish Workshop i Södertälje (24 - 25 april 2024) och den internationella hållbarhetskongressen GSTC2024 i Stockholm på Kungliga Djurgården (23 - 26 april 2024) skapas möjlighet för er som deltar på Swedish Workshop att även besöka GSTC2024.

  Hanna Glans på Smålands Turism kommer att finnas på plats och representera norra Småland. I oktober 2024 kommer det att återigen arrangeras en Swedish Workshop online, som då arrangeras digitalt.

  För vem: Företag inom besöksnäringen, regionala turismorganisationer, destinationsbolag, DMC (Destination Management Companies) och Incoming-bolag.
  När: 24-25 april
  Var: Södertälje
  Kostnad: 8000 - 38 000 kr
  Sista anmälningsdag: 25 mars
  Anmälan: Anmäl dig här.