Anneli Ubeda är vår nya projektkoordinator

  • published

Anneli kommer att jobba som projektkoordinator inom projektet ” Ett innovativt, diversifierat och hållbart besöksnäringsliv i Norra Småland”.

Anneli Ubeda är utbildad civilekonom och projektledare inom Event och Evenemang. Hon har de senaste åren jobbat på SVT Göteborg med olika tv-program samt på Åhaga i Borås med Event och konserter. Anneli har även haft en fot inom turismen då hon under slutet av 90-talet var Kilroy Travels ambassadör med syfte att öka kännedom om företaget hos studenter samt anordna reseaftnar.

- Som bosatt på andra sidan länsgränsen har jag några favoritställen i norra Småland som jag gillar att besöka och gläder mig åt möjligheten att få upptäcka ännu fler pärlor och lära känna människorna bakom dessa ställen. Jag brinner för möten och unika upplevelser av alla de slag och ser fram emot att få vara en i teamet på Smålands Turism, säger Anneli.

Välkommen Anneli!

Kontaktuppgifter
Anneli Ubeda, projektkoordinator
Epost: anneli.ubeda@smalandsturism.se
Telefon: +46(0)36-35 12 80
Mobil: +46(0)726 442994

Anneli Ubeda © Day fotografi
  • related

200 deltagare på Smålandsdagen 2023!

Erik Modig som står på scenen och föreläser om hur du når ut till nya och befinliga kunder. Publik runtomkring, slides bakom honom, bollformade lampor som hänger över publiken.
Föreläsningar om trender, marknadsföring och AI, mingel med företag inom besöksnäringen och show med Prussiluskan och poliserna Kling och Klang. En fantastisk dag för besöksnäringen i Småland helt enkelt!

Småland hjälper dig att synas online!

två kvinnor pekar på en karta på en mobiltelefon
Nu har vi möjlighet att erbjuda ditt företag hjälp att synas online – helt kostnadsfritt! Träffa våra digitala coacher som tar fram en plan efter just ditt företags utmaningar.

Jönköpings län lockar allt fler utländska besökare

Tysk turist som sitter i en vagn tillsammans med andra turister och fotar älgar på Skullaryds Älgpark.
Trots regn och rusk kom turisterna till Jönköpings län. Nästan hälften av sommarens totala gästnätter spenderades under juli, men under augusti sjönk det rejält. Det största tappet under sommaren var de svenska turisterna, framför allt de som övernattar på camping.

En spirande sommar för Rosenlunds rosarium och herrgård

Rosenlunds herrgård, baksidan
Tillsammans med Destination Jönköping är vi med och utvecklar platsen Rosenlunds rosarium och herrgård. Denna sommar var den första där det erbjöds fasta guidade vandringar samt en mängd nya aktiviteter och evenemang.

Regional besöksnäringsstrategi för Jönköpings län 2023-2030

Två personer som cyklar uppför Huskvarnaberget i soldnedgång.
För att stärka besöksnäringen och lägga en gemensam grund för hållbar platsutveckling och innovation inom näringen, har Region Jönköpings län tillsammans med Smålands Turism tagit fram länets första regionala besöksnäringsstrategi i nära samverkan med länets kommuner och aktörer från besöksnäringen.

Visa upp ditt företag på Smålandskartan 2024

Bild på Smålandskartan från 2023.
Med en plats i smålandskartan uppmärksammas ditt företag av både svenska och internationella besökare.