Visa upp ditt företag på Smålandskartan 2024

  • published

Med en plats i smålandskartan uppmärksammas ditt företag av både svenska och internationella besökare.

Vi fortsätter samarbetet med företaget Chefen & Chefen Kartguiden AB för att skapa en specifik tre-språkig smålandskarta under 2024. Därför vill vi informera dig om att turistaktörer i Småland erbjuds att annonsera. Vår rekommendation är att du som annonsör tänker på att kartan är trespråkig (svensk, engelsk och tysk) och att du med fördel kan välja att annonsera på engelska!

Kartan kommer att distribueras via annonsörer samt på turistbyråer i Småland.

Vill du annonsera i Kartguiden?

Kontakta Conny Carlsson på Conny.Carlsson@kartguiden.se eller tel. 0709 679 625.
eller Kent Qvist på Kent.Qvist@kartguiden.se eller tel. 0709 679 622.

Priser:
1 annonsruta (62×42 mm) 5490:-
2 rutor (62x86 mm / 126x42 mm) 8 690:-
4 rutor (126x86 mm) 14 890:-
6 rutor (26x130 mm / 190x86 mm) 21 290:-

Se exempel på annonser här.

Se tidigare års smålandskarta här.

Bild på Smålandskartan från 2023.
  • related

Filmbyn Småland vinnare av Årets Turismpris

Representanter från Filmbyn med Helene Berg och ordförande
Med stor respekt för det Småländska arvet och innovativa arbetet med filmer från Astrid Lindgrens berättelser kammade Filmbyn Småland hem Årets Turismpris som presenterades på Werket i Jönköping.

Skicka in din nominering till Årets Turismpris

Trakt forest hotel tar emot pris på scen 2023
Varje år delar vi på Smålands Turism ut Årets Turismpris till företag, organisationer eller föreningar som har gjort avtryck och bidragit till att utveckla besöksnäringen i Jönköpings län. Var med och nominera ett företag inom besöksnäringen som du tycker förtjänar årets pris!

Småland syns i Europeisk media

Ett journalistbesök på Grafitgrå i Kaxholmen. Journalisten fotar ägaren med en växt framför butiken, snö runtomkring dem.
Förra året välkomnade vi drygt 40 journalister och influencers, där majoriteten kom från Tyskland. De nederländska pressutskicken samt en pressresa med fokus familj var några av höjdpunkterna.

200 deltagare på Smålandsdagen 2023!

Erik Modig som står på scenen och föreläser om hur du når ut till nya och befinliga kunder. Publik runtomkring, slides bakom honom, bollformade lampor som hänger över publiken.
Föreläsningar om trender, marknadsföring och AI, mingel med företag inom besöksnäringen och show med Prussiluskan och poliserna Kling och Klang. En fantastisk dag för besöksnäringen i Småland helt enkelt!

Småland hjälper dig att synas online!

två kvinnor pekar på en karta på en mobiltelefon
Nu har vi möjlighet att erbjuda ditt företag hjälp att synas online – helt kostnadsfritt! Träffa våra digitala coacher som tar fram en plan efter just ditt företags utmaningar.

Jönköpings län lockar allt fler utländska besökare

Tysk turist som sitter i en vagn tillsammans med andra turister och fotar älgar på Skullaryds Älgpark.
Trots regn och rusk kom turisterna till Jönköpings län. Nästan hälften av sommarens totala gästnätter spenderades under juli, men under augusti sjönk det rejält. Det största tappet under sommaren var de svenska turisterna, framför allt de som övernattar på camping.