Erbjud dina gäster en cykelkarta över norra Småland

  • published

Med hjälp av Cykelkartan Norra Småland får cykelturisten en bra översikt av cykelrundor och tips på trevliga stopp längs vägen. Kartan finns på svenska, engelska och tyska.

Vi har tagit fram Cykelkartan Norra Småland för att cykelturister som besöker Jönköpings län ska få en tydlig bild vad vi har att erbjuda. Cykelkartan presenterar ett 20-tal cykelrundor samt MTB-anläggningar i länet. Här finns även tips på lokala cykeluthyrare, guideföretag, samt cykelvänliga boende och matställen längs med vägen.

Kartan finns på svenska, engelska och tyska.

Beställ cykelkartan
Vi skickar ut Cykelkartan Norra Småland till boenden, aktivitetsföretag, turismbyråer eller andra som har ett intresse av kartan.
Välkommen att höra av dig med din beställning till projektledare Johan Delfalk.
E-post: johan.delfalk@smalandsturism.se
Telefon: +46(0)36-35 12 78

Digital version
Den svenska versionen finns att ladda ner som pdf.fil under "dokument" nedan.

cykelkarta småland
Cykelkarta över norra Småland på engelska, svenska och tyska.

want to know more?

  • related

Skicka in din nominering till Årets Turismpris

Trakt forest hotel tar emot pris på scen 2023
Varje år delar vi på Smålands Turism ut Årets Turismpris till företag, organisationer eller föreningar som har gjort avtryck och bidragit till att utveckla besöksnäringen i Jönköpings län. Var med och nominera ett företag inom besöksnäringen som du tycker förtjänar årets pris!

Småland syns i Europeisk media

Ett journalistbesök på Grafitgrå i Kaxholmen. Journalisten fotar ägaren med en växt framför butiken, snö runtomkring dem.
Förra året välkomnade vi drygt 40 journalister och influencers, där majoriteten kom från Tyskland. De nederländska pressutskicken samt en pressresa med fokus familj var några av höjdpunkterna.

200 deltagare på Smålandsdagen 2023!

Erik Modig som står på scenen och föreläser om hur du når ut till nya och befinliga kunder. Publik runtomkring, slides bakom honom, bollformade lampor som hänger över publiken.
Föreläsningar om trender, marknadsföring och AI, mingel med företag inom besöksnäringen och show med Prussiluskan och poliserna Kling och Klang. En fantastisk dag för besöksnäringen i Småland helt enkelt!

Småland hjälper dig att synas online!

två kvinnor pekar på en karta på en mobiltelefon
Nu har vi möjlighet att erbjuda ditt företag hjälp att synas online – helt kostnadsfritt! Träffa våra digitala coacher som tar fram en plan efter just ditt företags utmaningar.

Jönköpings län lockar allt fler utländska besökare

Tysk turist som sitter i en vagn tillsammans med andra turister och fotar älgar på Skullaryds Älgpark.
Trots regn och rusk kom turisterna till Jönköpings län. Nästan hälften av sommarens totala gästnätter spenderades under juli, men under augusti sjönk det rejält. Det största tappet under sommaren var de svenska turisterna, framför allt de som övernattar på camping.

En spirande sommar för Rosenlunds rosarium och herrgård

Rosenlunds herrgård, baksidan
Tillsammans med Destination Jönköping är vi med och utvecklar platsen Rosenlunds rosarium och herrgård. Denna sommar var den första där det erbjöds fasta guidade vandringar samt en mängd nya aktiviteter och evenemang.