Stöttning för dig som företagare

  • published

Till företagsjouren kan du som företagare inom besöksnäringen i Jönköpings län vända dig för att få råd och stöttning.

Om du känner dig personligt överväldigad av allt som sker nu eller ser att ditt företag närmar sig botten av vad som är möjligt är det viktigt att ta hjälp i tid. Hjälp utifrån av en specialist som ser på företaget med utomstående ögon kan vara mycket värdefullt.

Kostnadsfritt stöd via Företagsjouren
Om du känner att krisen är nära ta kontakt med Göran Qvarnström på Region Jönköpings län företagsjour innan krisen blir ett faktum. Göran är mycket rutinerad, känner till vår näring och länet och har som uppdrag att hjälpa er företagare, oavsett om det gäller ekonomi, juridik eller en läkarkontakt för personliga svårigheter.

Ta hand om er och tveka inte att be om den gratishjälp som finns att få.
Helene Berg
VD, Smålands Turism

Kontakt Region Jönköpings län Företagsjour
Göran Qvarnström
g.qvarnstrom@telia.com
tel. 070-536 00 20
www.rjl.se/Foretagsjouren

Företagsjouren erbjuder

  • Vi analyserar företagets lönsamhet och problem.
  • Vi erbjuder rådgivning vid olika typer av problem som finansiering, förhandlingar, avtal, skatter, sjukdom och redovisning.
  • Vi finns som stöd vid de flesta typer av ägarfrågor.
  • Vi söker lösningar vid finansieringsproblem och erbjuder stöd vid kontakter med banker och myndigheter.
  • Vi förmedlar specialistkompetens inom redovisning, juridik och personalfrågor.
Ta hjälp i tid - Företagsjouren är en neutral samtalspartner med uppdrag att undanröja akuta problem som företaget står inför.

want to know more?

  • related

Skicka in din nominering till Årets Turismpris

Trakt forest hotel tar emot pris på scen 2023
Varje år delar vi på Smålands Turism ut Årets Turismpris till företag, organisationer eller föreningar som har gjort avtryck och bidragit till att utveckla besöksnäringen i Jönköpings län. Var med och nominera ett företag inom besöksnäringen som du tycker förtjänar årets pris!

Småland syns i Europeisk media

Ett journalistbesök på Grafitgrå i Kaxholmen. Journalisten fotar ägaren med en växt framför butiken, snö runtomkring dem.
Förra året välkomnade vi drygt 40 journalister och influencers, där majoriteten kom från Tyskland. De nederländska pressutskicken samt en pressresa med fokus familj var några av höjdpunkterna.

200 deltagare på Smålandsdagen 2023!

Erik Modig som står på scenen och föreläser om hur du når ut till nya och befinliga kunder. Publik runtomkring, slides bakom honom, bollformade lampor som hänger över publiken.
Föreläsningar om trender, marknadsföring och AI, mingel med företag inom besöksnäringen och show med Prussiluskan och poliserna Kling och Klang. En fantastisk dag för besöksnäringen i Småland helt enkelt!

Småland hjälper dig att synas online!

två kvinnor pekar på en karta på en mobiltelefon
Nu har vi möjlighet att erbjuda ditt företag hjälp att synas online – helt kostnadsfritt! Träffa våra digitala coacher som tar fram en plan efter just ditt företags utmaningar.

Jönköpings län lockar allt fler utländska besökare

Tysk turist som sitter i en vagn tillsammans med andra turister och fotar älgar på Skullaryds Älgpark.
Trots regn och rusk kom turisterna till Jönköpings län. Nästan hälften av sommarens totala gästnätter spenderades under juli, men under augusti sjönk det rejält. Det största tappet under sommaren var de svenska turisterna, framför allt de som övernattar på camping.

En spirande sommar för Rosenlunds rosarium och herrgård

Rosenlunds herrgård, baksidan
Tillsammans med Destination Jönköping är vi med och utvecklar platsen Rosenlunds rosarium och herrgård. Denna sommar var den första där det erbjöds fasta guidade vandringar samt en mängd nya aktiviteter och evenemang.