Anneli Ubeda är vår nya projektkoordinator

  • publicerad

Anneli kommer att jobba som projektkoordinator inom projektet ” Ett innovativt, diversifierat och hållbart besöksnäringsliv i Norra Småland”.

Anneli Ubeda är utbildad civilekonom och projektledare inom Event och Evenemang. Hon har de senaste åren jobbat på SVT Göteborg med olika tv-program samt på Åhaga i Borås med Event och konserter. Anneli har även haft en fot inom turismen då hon under slutet av 90-talet var Kilroy Travels ambassadör med syfte att öka kännedom om företaget hos studenter samt anordna reseaftnar.

- Som bosatt på andra sidan länsgränsen har jag några favoritställen i norra Småland som jag gillar att besöka och gläder mig åt möjligheten att få upptäcka ännu fler pärlor och lära känna människorna bakom dessa ställen. Jag brinner för möten och unika upplevelser av alla de slag och ser fram emot att få vara en i teamet på Smålands Turism, säger Anneli.

Välkommen Anneli!

Kontaktuppgifter
Anneli Ubeda, projektkoordinator
Epost: anneli.ubeda@smalandsturism.se
Telefon: +46(0)36-35 12 80
Mobil: +46(0)726 442994

Anneli Ubeda © Day fotografi
  • relaterat

Wallby Säteri vinnare av Årets Turismpris 2020

Magnus Nyman, ägare av Wallby säteri.
Under den digitala Jönköpingsgalan den 26:e februari delade Smålands Turism ut Årets Turismpris 2020 i Jönköpings län. Vinnare blev Wallby Säteri, Vetlanda. Med en unik produkt som växlar efter årstiderna erbjuder säteriet en upplevelse där småländska smaker och natur står i fokus.

En digital resa in i framtiden

I rask takt sker en digital utveckling i samhället – liksom inom besöksnäringen. För att stärka vår regions digitala arbete – nu och i framtiden – har vi på Smålands Turism inlett ett samarbete med Digital Tourism Think Tank (DTTT).

Planerade insatser för att stötta besöksnäringen under 2021

Par håller hand
Pandemin har tvingat oss alla att ställa om och hålla ut. För att stötta företagarna inom Jönköpings län planerar Smålands Turism ett antal aktiviteter.

Småland syns på en av Tysklands största digitala reseplattformar

Nytt samarbete för att locka de tyska turisterna att besöka Småland.

Christina Moths är tillbaka på Smålands Turism

Christina kommer främst att arbeta med researrangörer (Travel Trade) på flera marknader, samt med speciellt riktad marknadsbearbetning på de tysktalande och holländska marknaderna.

Småland inspirerar tyska tv-tittare

tv inspelning älgpark
Häromveckan gjorde det välkända tyska tv-programmet Ostseereport, med programledaren Alexandra Bauer, flera nedslag på småländska besöksmål. Nu är vi spända på att se effekten av smålandsbilderna när programmets dryga miljon tittare börjar planera sin semester 2021.