Var med och skapa en digital framtidsplan för besöksnäringen i länet!

  • publicerad

Brittiska Digital Tourism Think Tank är ett av världens främsta företag inom digital utveckling. Utefter en läges- och behovsanalys av företagen i Jönköpings län ska de skräddarsy en strategi för hur vi tillsammans ska blir ledande inom besöksnäringen.

Nu handlar det inte om vilka bokningsplattformar som är bäst eller om man ska annonsera på Facebook eller Instagram. Nu tar vi ett helhetsgrepp om hur vi på bästa sätt ska följa och leda den digitala utveckling som exploderar i vår näring. Hur ska vi alla agera ihop, region, kommun och företag, för att maximera den digitala nyttan för företagen. Vår utveckling ska i slutändan resultera i fler besökare och bokningar hos företagen inom besöksnäringen i Jönköpings län.

En av världens främsta inom digital utveckling för besöksnäringen
Genom att välja att arbeta tillsammans med Digital Tourism Think Tank i Storbritannien har vi tillgång till några av världens främsta inom digital utveckling. Utifrån input från näringen ska de identifiera var vi står idag och skräddarsy en konkret strategi med råd gällande vilka digitala verktyg som är viktiga att investera. Samt hur vi bör agera i framtiden för att vara ledande gentemot våra konkurrenter.

Välkommen till vårt digitala kunskapsrum
Digital Tourism Think Tank har skapat ett eget digitalt kunskapsrum för Smålands Turism. I kunskapsrummet har du möjlighet att kommunicera med andra företagare eller ställa frågor till teamet från Digital Tourism Think Tank. Här finns även digitala verktyg, bra exempel och kontakter till hela världen.
UTNYTTJA DETTA TILLFÄLLE, det är unikt! Och sprid det gärna vidare till vänner i Jönköpings län.
Här loggar du in: community.thinkdigital.travel

Första workshopen är redan den 13 januari klockan 09:30 – 12:30. VÄLKOMMEN!

ANMÄL DIG NU!

Kompass på mobil
Tillsammans tar vi fram en digital framtidsplan för besöksnäringen i Jönköpings län.
  • relaterat

Wallby Säteri vinnare av Årets Turismpris 2020

Magnus Nyman, ägare av Wallby säteri.
Under den digitala Jönköpingsgalan den 26:e februari delade Smålands Turism ut Årets Turismpris 2020 i Jönköpings län. Vinnare blev Wallby Säteri, Vetlanda. Med en unik produkt som växlar efter årstiderna erbjuder säteriet en upplevelse där småländska smaker och natur står i fokus.

En digital resa in i framtiden

I rask takt sker en digital utveckling i samhället – liksom inom besöksnäringen. För att stärka vår regions digitala arbete – nu och i framtiden – har vi på Smålands Turism inlett ett samarbete med Digital Tourism Think Tank (DTTT).

Planerade insatser för att stötta besöksnäringen under 2021

Par håller hand
Pandemin har tvingat oss alla att ställa om och hålla ut. För att stötta företagarna inom Jönköpings län planerar Smålands Turism ett antal aktiviteter.

Anneli Ubeda är vår nya projektkoordinator

Anneli kommer att jobba som projektkoordinator inom projektet ” Ett innovativt, diversifierat och hållbart besöksnäringsliv i Norra Småland”.

Småland syns på en av Tysklands största digitala reseplattformar

Nytt samarbete för att locka de tyska turisterna att besöka Småland.

Christina Moths är tillbaka på Smålands Turism

Christina kommer främst att arbeta med researrangörer (Travel Trade) på flera marknader, samt med speciellt riktad marknadsbearbetning på de tysktalande och holländska marknaderna.