Hjälp länets mötesindustri - sprid vår enkät!

  • publicerad

Pandemin har drabbat besöksnäringen hårt. Mars till juni tappade Jönköpings län ca 1 miljard kronor i intäkter från utländska besökare och mötesanläggningar gapar nu tomma. Du kan hjälpa Smålands Turism att ta fram fakta till mötesindustrin.

För att stötta mötesbranschen har vi tagit fram en enkät för att ta reda på hur företag ser på fysiska möten och deras attityd till att boka konferenser och möten framåt. Enkäten tar bara några minuter att fylla i. Nu ber vi om din hjälp att sprida enkäten på sociala medier, i nyhetsbrev, mail och liknande. Ladda ner bilderna på länken nedan och skapa dina inlägg med hjälp av föreslagen text nedan.

Länk till enkäten: bit.ly/2IXd9KW

Ladda ner bilder här:
smalandsturism.qbank.se/mb/?h=9e15e9dbc07ea7f6dadf7aa89f699771
Bilderna är anpassade för Instagram samt Facebook och LinkedIn.

Text till bilder:
Hjälp länets mötesindustri - svara på enkät! Pandemin har drabbat besöksnäringen hårt. Mars till juni tappade Jönköpings län ca 1 miljard kronor i intäkter från utländska besökare och mötesanläggningar gapar nu tomma. Du kan hjälpa Smålands Turism att ta fram fakta till mötesindustrin. Hur tänker du kring din organisations behov av fysiska mötesplatser framåt? Svara på enkäten! Det tar bara några minuter och betyder mycket för många.

Stort tack för din hjälp!

Stolar i skog
Hjälp länets mötesindustri - sprid vår enkät!
  • relaterat

Anneli Ubeda är vår nya projektkoordinator

Anneli kommer att jobba som projektkoordinator inom projektet ” Ett innovativt, diversifierat och hållbart besöksnäringsliv i Norra Småland”.

Småland syns på en av Tysklands största digitala reseplattformar

Nytt samarbete för att locka de tyska turisterna att besöka Småland.

Christina Moths är tillbaka på Smålands Turism

Christina kommer främst att arbeta med researrangörer (Travel Trade) på flera marknader, samt med speciellt riktad marknadsbearbetning på de tysktalande och holländska marknaderna.

Småland inspirerar tyska tv-tittare

Häromveckan gjorde det välkända tyska tv-programmet Ostseereport, med programledaren Alexandra Bauer, flera nedslag på småländska besöksmål. Nu är vi spända på att se effekten av smålandsbilderna när programmets dryga miljon tittare börjar planera sin semester 2021.

Sök företagsstöd för att utveckla ditt företag

Nu kan du som företagare inom besöksnäringen i Jönköpings län ansöka om ekonomiskt stöd för att utveckla din verksamhet.

Stöttning för dig som företagare

Till företagsjouren kan du som företagare inom besöksnäringen i Jönköpings län vända dig för att få råd och stöttning.