Hjälp länets mötesindustri. Svara på enkät!

  • publicerad

Hur tänker du kring din organisations behov av fysiska mötesplatser framåt?

Coronapandemins effekter på besöksnäringen har varit mycket stora och drabbat Jönköpings län hårt. Bara under perioden mars till juni tappade länet ca 1 miljard kronor i intäkter från utländska besökare och mötesanläggningar gapar nu tomma. Besöksnäringen kräver en snabbare omställning än förväntat och Smålands Turism startar ett stöttande projekt med namnet "Ett innovativt, diversifierat och hållbart besöksnäringsliv i Norra Småland”.

Vi behöver snabbt få fram ett nuläge på mötesmarknaden och vill sprida en enkät till länets företag och organisationer i alla branscher. I enkäten tar vi reda på deras attityder till att boka möten och konferenser på kort och lång sikt.

Enkäten är avslutad.

vill du veta mer?

  • relaterat

Wallby Säteri vinnare av Årets Turismpris 2020

Magnus Nyman, ägare av Wallby säteri.
Under den digitala Jönköpingsgalan den 26:e februari delade Smålands Turism ut Årets Turismpris 2020 i Jönköpings län. Vinnare blev Wallby Säteri, Vetlanda. Med en unik produkt som växlar efter årstiderna erbjuder säteriet en upplevelse där småländska smaker och natur står i fokus.

En digital resa in i framtiden

I rask takt sker en digital utveckling i samhället – liksom inom besöksnäringen. För att stärka vår regions digitala arbete – nu och i framtiden – har vi på Smålands Turism inlett ett samarbete med Digital Tourism Think Tank (DTTT).

Planerade insatser för att stötta besöksnäringen under 2021

Par håller hand
Pandemin har tvingat oss alla att ställa om och hålla ut. För att stötta företagarna inom Jönköpings län planerar Smålands Turism ett antal aktiviteter.

Anneli Ubeda är vår nya projektkoordinator

Anneli kommer att jobba som projektkoordinator inom projektet ” Ett innovativt, diversifierat och hållbart besöksnäringsliv i Norra Småland”.

Småland syns på en av Tysklands största digitala reseplattformar

Nytt samarbete för att locka de tyska turisterna att besöka Småland.

Christina Moths är tillbaka på Smålands Turism

Christina kommer främst att arbeta med researrangörer (Travel Trade) på flera marknader, samt med speciellt riktad marknadsbearbetning på de tysktalande och holländska marknaderna.