Är ditt företag redo för framtiden?

  • publicerad

Välkommen på en 24-timmars workshop (lunch-lunch) tillsammans med Kairos Future! Under den här tvådagars workshopen analyserar vi pågående omvärldstrender och dess konsekvenser för just ditt företag.

Vi letar tillsammans efter ”blå oceaner” och möjligheter bland omvärldstrenderna. Varför uppstår t.ex fenomenet pop-up- restauranger just nu? Vad ligger bakom detta som man som företag bör förstå och ta vara på för att produktutveckla för framtiden? Vad händer om man tillför Augmented Reality till sina upplevelser? Hur skulle marknadsföring med 360-filmer kunna gestaltas? Vi vaskar fram intressanta idéer för vidareutveckling baserade på dina redan befintliga produkter eller nya upplevelser/tjänster. Ta chansen att framtidsäkra dina kunderbjudanden! 

Under det här dygnet kommer du att få arbeta med dina produkter, för att tänka hur just ert framtida erbjudande ska se ut.
 
Plats: Bauergården (länk till vägbeskrivning)
Datum: 1-2 oktober 2018 (start lunch dag 1 kl 12:00 och avslut dag 2 kl 13:00)
Pris: 995 kr ex moms
Ingår i priset: Lunch (2 st), trerättersmiddag, fika båda dagarna, boende i enkelrum, innovationsworkshop mm

Anmälan sker via länk som kommer att visas här inom kort.

Vi avbokning senare än 7 dagar innan arrangemang debiteras ni en avgift om 3995 kr ex moms.

Välkommen till framtiden!

Hälsar
Smålands Turism i samarbete med Kairos Future

 
 
 
Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag och organisationer att förstå och forma sin framtid. Kairos Futures vision är en värld där alla sätter framtiden främst.
Kairos Future grundades 1993, huvudkontor i Stockholm, samt med egna kontor i Göteborg, Malmö, Shanghai och Barcelona samt representanter och samarbetspartners över hela världen.
 

vill du veta mer?

  • relaterat

Kunskapsdag om lockande måltidsupplevelser

Efterfrågan på platsbundna måltidsupplevelser med ärlig mat ökar. Den 27 september hölls en välbesökt dag för ökad kunskap och inspiration om hur företagen i länet kan skapa affärer och nå fler målgrupper. Platsen var Wallby Säteri.

Satsning på udda boende

Småländska entreprenörer satsar på nya typer av boenden för att locka besökare till regionen.

Trender på världens största resemässa

ITB-mässan i Berlin är en årlig återkommande mötes- och marknadsplats för världens alla destinationer och researrangörer. Smålands Turism fanns på plats för att presentera Småland och spana trender!