Är ditt företag redo för framtiden?

  • publicerad

Välkommen på en 24-timmars workshop (lunch-lunch) tillsammans med Kairos Future! Under den här tvådagars workshopen analyserar vi pågående omvärldstrender och dess konsekvenser för just ditt företag.

Vi letar tillsammans efter ”blå oceaner” och möjligheter bland omvärldstrenderna. Varför uppstår t.ex fenomenet pop-up- restauranger just nu? Vad ligger bakom detta som man som företag bör förstå och ta vara på för att produktutveckla för framtiden? Vad händer om man tillför Augmented Reality till sina upplevelser? Hur skulle marknadsföring med 360-filmer kunna gestaltas? Vi vaskar fram intressanta idéer för vidareutveckling baserade på dina redan befintliga produkter eller nya upplevelser/tjänster. Ta chansen att framtidsäkra dina kunderbjudanden! 

Under det här dygnet kommer du att få arbeta med dina produkter, för att tänka hur just ert framtida erbjudande ska se ut.
 
Plats: Bauergården (länk till vägbeskrivning)
Datum: 1-2 oktober 2018 (start lunch dag 1 kl 12:00 och avslut dag 2 kl 13:00)
Pris: 995 kr ex moms
Ingår i priset: Lunch (2 st), trerättersmiddag, fika båda dagarna, boende i enkelrum, innovationsworkshop mm

Anmälan sker via länk som kommer att visas här inom kort.

Vi avbokning senare än 7 dagar innan arrangemang debiteras ni en avgift om 3995 kr ex moms.

Välkommen till framtiden!

Hälsar
Smålands Turism i samarbete med Kairos Future

 
 
 
Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag och organisationer att förstå och forma sin framtid. Kairos Futures vision är en värld där alla sätter framtiden främst.
Kairos Future grundades 1993, huvudkontor i Stockholm, samt med egna kontor i Göteborg, Malmö, Shanghai och Barcelona samt representanter och samarbetspartners över hela världen.
 

vill du veta mer?

  • relaterat

Tipslista: decemberdryckerna från norra Småland

Vinterns högtider ligger framför oss. Med dem kommer kryddiga smaker, varma drycker och festliga tillställningar. I norra Småland finns flera kreativa dryckestillverkare att upptäcka, och med hjälp av måltidsexperterna Sven-Erik Larsson och Gustav Arnell presenterar vi vinterns must-have-drycker.

Nu är det läge att inspirera tyskarna inför semestern!

Tyskarna bokar vanligtvis sin sommarsemester redan i november, men till följd av pandemin väljer många att avvakta. Däremot har det nedstängda samhället och begränsade sociala kontakter bidragit till att många längtar bort och letar inspiration inför nästa resa. Nu har du chans att fånga upp dem!

Inspiration den digitala vägen när Smålands Turism arrangerade cykeldag

Syftet med dagen var att kartlägga var vi står i cykelutvecklingen, hur vi gemensamt som cykeldestination tar nästa steg och vilka resurser som finns och behövs.

Goda exempel visar (cykel)vägen framåt!

Med fokus på mountainbike anordnade vi en studieresan till Borgen Outdoor och Isaberg Mountain Resort. Här ville vi visa upp två anläggningar som kommit långt i sin utveckling och som därför kunde fungera som goda exempel.

Framgångsrik sommarkampanj för Småland

Kampanjen “Emigrera till Småland i sommar” stack ut i mängden och engagerade, samtidigt som den lyfte Smålands styrkor och besöksmål online. Svenska gästnätter i länet ökade med drygt 14%!

Samtliga cykelrutter på under en månad!

Torbjörn Svensson antog utmaningen och cyklade samtliga rutter i den nya cykelkartan för Norra Småland - på mindre än en månad.