Årets Power BI-rapporter har anlänt

  • publicerad
Incheckning på Västanå slott
Incheckning på Västanå slott

Hur utvecklas gästnätterna i Jönköpings län? Här finns svaren på dina frågor.

Statistik för gästnätter
Här presenteras gästnattsstatistik från SCB/Tillväxtverket. Du filtrerar i menyerna för att välja bland annat vilket län eller kommun du vill se och hittar ytterligare information genom att klicka på de olika objekten. Bläddra dig genom flikarna för att hitta det du är intresserad av. Alla utvecklingssiffror syftar till motsvarande period föregående år. PowerBi fungerar bäst i Google Chrome, Edge eller Firefox. Om du har problem med att tolka statistiken är du välkommen att höra av dig till helene.berg@smalandsturism.se.

Statistik för hotell
Här presenteras hotellstatistik från SCB/Tillväxtverket. Du filtrerar i menyerna för att anpassa rapporten och hittar ytterligare information genom att klicka på de olika objekten. Bläddra dig genom flikarna för att hitta det du är intresserad av. Alla utvecklingssiffror syftar till motsvarande period föregående år. PowerBi fungerar bäst i Google Chrome, Edge eller Firefox. Om du har problem med att förstå statistiken är du välkommen att höra av dig till helene.berg@smalandsturism.se.

vill du veta mer?

  • relaterat

Starkt första halvår för besöksnäringen

Trots en varm vinter med färre snöturister uppvisar Jönköpings län starka siffror för första halvåret 2019. Till detta bidrar den svaga svenska kronan, europeiska värmeböljor och det arbete som görs för att st…

Privatresandet växer både i Sverige och utomlands

Statistik från Tillväxtverket visar att Småland behåller sin plats som Sveriges 4:e största turistdestination mätt i gästnätter.

Ännu en aktör i Jönköpings län uppnår nu högsta Swedish Welcome-nivån – Enastående!

Vandalorum var utmärkta redan vid förra genomlysningen 2018 – till och med enastående på vissa områden. De fick ändå ett trettiotal förslag av rådgivaren. Mycket handlade om att först formulera och sedan kommunicera det hållbara de gör – och naturligtvis också göra alltfler hållbara val.