Årets Power BI-rapporter har anlänt

  • publicerad

Hur utvecklas gästnätterna i Jönköpings län? Här finns svaren på dina frågor.

Statistik för gästnätter
Här presenteras gästnattsstatistik från SCB/Tillväxtverket. Du filtrerar i menyerna för att välja bland annat vilket län eller kommun du vill se och hittar ytterligare information genom att klicka på de olika objekten. Bläddra dig genom flikarna för att hitta det du är intresserad av. Alla utvecklingssiffror syftar till motsvarande period föregående år. PowerBi fungerar bäst i Google Chrome, Edge eller Firefox. Om du har problem med att tolka statistiken är du välkommen att höra av dig till helene.berg@smalandsturism.se.

Statistik för hotell
Här presenteras hotellstatistik från SCB/Tillväxtverket. Du filtrerar i menyerna för att anpassa rapporten och hittar ytterligare information genom att klicka på de olika objekten. Bläddra dig genom flikarna för att hitta det du är intresserad av. Alla utvecklingssiffror syftar till motsvarande period föregående år. PowerBi fungerar bäst i Google Chrome, Edge eller Firefox. Om du har problem med att förstå statistiken är du välkommen att höra av dig till helene.berg@smalandsturism.se.

Incheckning på Västanå slott
Incheckning på Västanå slott
  • relaterat

Glädjande och ovanligt utfall i kvalitets- och hållbarhetsgenomlysning!

Hooks Herrgård visar upp enastående resultat i genomlysningen av Swedish Welcome Swedish Welcome är den metod som Smålands turism har valt att använda inom Jönköpings län för att stötta hållbarhe…

Ny projektkoordinator för Hållbar produktutveckling

Säg hej till vår nya kollega!

Bingo Rimer väckte stoltheten för Småland

Nyheten att Bingo Rimér varit i Småland har väckt stort intresse. Både hos hans 168 000 följare i sociala medier, men även hos lokal media och bland smålänningar han mött på sin resa.

Jönköpings län växer snabbast i hållbarhetsarbetet med Swedish Welcome

Vårt län har sedan starten haft engagerade företag som både utvecklingsstöd och användare av Swedish Welcome-metodiken. Under senaste året har vi den snabbaste ökningen bland de regioner och områden som är med och äger och använder metoden.

140 dagar av norra Småland

Hittills i år har 29 stycken journalister, bloggare, fotografer och influencers sammanlagt fått uppleva 140 dagar med aktiviteter i norra Småland. Efterfrågan på outdooraktiviteter har varit överrepresenterad, och Store Mosse Nationalpark lika så.

Välkomna till Smålands Turisms nya identitet!

Vi fortsätter framåt och utvecklar nu vår egna identitet