Stöttning för dig som företagare

  • publicerad

Till företagsjouren kan du som företagare inom besöksnäringen i Jönköpings län vända dig för att få råd och stöttning.

Om du känner dig personligt överväldigad av allt som sker nu eller ser att ditt företag närmar sig botten av vad som är möjligt är det viktigt att ta hjälp i tid. Hjälp utifrån av en specialist som ser på företaget med utomstående ögon kan vara mycket värdefullt.

Kostnadsfritt stöd via Företagsjouren
Om du känner att krisen är nära ta kontakt med Göran Qvarnström på Region Jönköpings län företagsjour innan krisen blir ett faktum. Göran är mycket rutinerad, känner till vår näring och länet och har som uppdrag att hjälpa er företagare, oavsett om det gäller ekonomi, juridik eller en läkarkontakt för personliga svårigheter.

Ta hand om er och tveka inte att be om den gratishjälp som finns att få.
Helene Berg
VD, Smålands Turism

Kontakt Region Jönköpings län Företagsjour
Göran Qvarnström
g.qvarnstrom@telia.com
tel. 070-536 00 20
www.rjl.se/Foretagsjouren

Företagsjouren erbjuder

  • Vi analyserar företagets lönsamhet och problem.
  • Vi erbjuder rådgivning vid olika typer av problem som finansiering, förhandlingar, avtal, skatter, sjukdom och redovisning.
  • Vi finns som stöd vid de flesta typer av ägarfrågor.
  • Vi söker lösningar vid finansieringsproblem och erbjuder stöd vid kontakter med banker och myndigheter.
  • Vi förmedlar specialistkompetens inom redovisning, juridik och personalfrågor.
Ta hjälp i tid - Företagsjouren är en neutral samtalspartner med uppdrag att undanröja akuta problem som företaget står inför.

vill du veta mer?

  • relaterat

Småland inspirerar tyska tv-tittare

Häromveckan gjorde det välkända tyska tv-programmet Ostseereport, med programledaren Alexandra Bauer, flera nedslag på småländska besöksmål. Nu är vi spända på att se effekten av smålandsbilderna när programmets dryga miljon tittare börjar planera sin semester 2021.

Hjälp länets mötesindustri - sprid vår enkät!

Pandemin har drabbat besöksnäringen hårt. Mars till juni tappade Jönköpings län ca 1 miljard kronor i intäkter från utländska besökare och mötesanläggningar gapar nu tomma. Du kan hjälpa Smålands Turism att ta fram fakta till mötesindustrin.

Sök företagsstöd för att utveckla ditt företag

Nu kan du som företagare inom besöksnäringen i Jönköpings län ansöka om ekonomiskt stöd för att utveckla din verksamhet.

Inspiration den digitala vägen när Smålands Turism arrangerade cykeldag

Syftet med dagen var att kartlägga var vi står i cykelutvecklingen, hur vi gemensamt som cykeldestination tar nästa steg och vilka resurser som finns och behövs.

Nytt projekt ska stärka besöksnäringen

Smålands Turism har beviljats stöd av Region Jönköpings län och Tillväxtverket för att stärka besöksnäringen i och med coronapandemin.

Stort sverigeintresse från internationella researrangörer

Under Swedish Workshop online efterfrågade de utländska researrangörerna paketerade och lättbokade produkter inom bla cykel, vandring och måltidsupplevelser där gästen får vara delaktig.