Omvärldsbevakning

Nominera din kandidat till Årets Turismpris 2019!

Företag eller organisationer som utvecklar besöksnäringen i Jönköpings län – nu är det dags att nominera dessa kandidater till Årets Turismpris 2019!

Sällegården inspirerades av framtidsworkshop

Första veckan i oktober arrangerade Smålands turism tillsammans med Kairos future, en tvådagars workshop med tema framtid och teknik. Ett företag som deltog under dagarna var Sällegården som inspirerades av att använda Virtual Reality i sin framtida marknadsföring.

Storsatsning på måltidsupplevelser

Potentialen är mycket stor för företagen i vår region när de väljer att utveckla nya måltidsupplevelser, eftersom efterfrågan är så enormt stark. En del satsningar är redan igång, som utbildningen i Affärsutvec…

Bingo Rimer väckte stoltheten för Småland

Nyheten att Bingo Rimér varit i Småland har väckt stort intresse. Både hos hans 168 000 följare i sociala medier, men även hos lokal media och bland smålänningar han mött på sin resa.

Jönköpings län växer snabbast i hållbarhetsarbetet med Swedish Welcome

Vårt län har sedan starten haft engagerade företag som både utvecklingsstöd och användare av Swedish Welcome-metodiken. Under senaste året har vi den snabbaste ökningen bland de regioner och områden som är med och äger och använder metoden.

Smålandsmagasinet och karta år 2019

Snart drar vi igång arbetet med 2019 års Smålandsmagasin, som även i år planeras att ges ut på tyska och engelska.

Småland Resorts bjuder in Bingo Rimér för att upptäcka Småland

Bingo Rimér, välkänd fotograf och mediaprofil, kommer under kommande vecka att besöka utvalda platser i Småland för att med sitt utifrånperspektiv uppleva vad som finns att erbjudas i form av natur, aktiviteter och lokala smaker.

Småland Resorts - vår regions representant till Stora turismpriset!

Stora turismpriset delas ut till besöksplatser som uppvisat föredömliga insatser i nytänkande, internationalisering, kvalitet eller hållbarhet. Vår regions representant för 2018 är Småland Resorts. Småland …

Rudenstams tilldelas priset Årets Matentreprenör i Jönköpings län!

Smålands Turism har haft äran att sitta med i juryn när Länsförsäkringar Jönköping utser Årets Matentreprenör i Jönköpings län!