Tillsammans utvecklar vi ditt företag och därigenom stärker vi regionens totala erbjudande

Småland drivs av entreprenörer som litar på sin idé och förmåga. För att stötta dig erbjuder vi de verktyg som behövs för att utveckla ditt företag.

Vårt mål är att din verksamhet ska blomstra - på dina villkor. Ju fler företag som utvecklas och mår bra, desto attraktivare blir vår del av Småland både för företagare och för besökare. Vi brinner för att fler ska upptäcka allt fantastiskt som finns att uppleva i Jönköpings län.

Varje dag handlar om att se möjligheter i syfte att utveckla regionens totala erbjudande. Detta gör vi bäst genom att stötta dig och ditt engagemang med vår kunskap och vårt nätverk.

Vi genomför utvecklingsinsatser inom allt ifrån digitalisering och marknadskunskap till hållbarhet och gästmottagande. Kom till oss om du behöver personlig coachning, vill delta i ett affärsutvecklingsprogram eller är redo att nå ut på nya marknader. Vi kan besöksnäringen och vår samlade kompetens och nätverk är stort. Vi kan garanterat hjälpa dig med den kompetens som krävs.

Varmt välkommen att kontakta oss för att få reda på hur vi tillsammans kan utveckla ditt företag, ditt erbjudande eller kanske din galna idé. Har du vägarna förbi är du alltid välkommen in till vårt kontor i centrala Jönköping för en kaffe.

Vistakulle fruktodling butik
Fredrik Knutsson på Vistakulle fruktodling presenterar verksamheten för en utländsk pressgrupp. © Chris Lanaway