Tillsammans utvecklar vi ditt företag och därigenom stärker vi regionens totala erbjudande

Småland drivs av entreprenörer. Modigt folk som litar på sin idé och förmåga. Vi ser det som en förmån att kunna erbjuda ditt företag de verktyg som behövs för att utvecklas. Hör av dig om du vill växa tillsammans med oss!
Håll utkik efter våra utbildningar och seminarier

Vårt mål är att din verksamhet ska blomstra - på dina villkor. Ju fler företag som utvecklas och mår bra, desto attraktivare blir vår del av Småland både för företagare och för besökare. Vi brinner för att fler ska upptäcka allt fantastiskt som finns att uppleva i Jönköpings län.

Varje dag handlar om att se möjligheter i syfte att utveckla regionens totala erbjudande. Detta gör vi bäst genom att stötta dig och ditt engagemang med vår kunskap och vårt nätverk.

Vi genomför utvecklingsinsatser inom allt ifrån digitalisering och marknadskunskap till hållbarhet och gästmottagande. Kom till oss om du behöver personlig coachning, vill delta i ett affärsutvecklingsprogram eller är redo att nå ut på nya marknader. Vi kan besöksnäringen och vår samlade kompetens och nätverk är stort. Vi kan garanterat hjälpa dig med den kompetens som krävs.

Varmt välkommen att kontakta oss för att få reda på hur vi tillsammans kan utveckla ditt företag, ditt erbjudande eller kanske din galna idé. Enklast är att du kontakter Johan eller Anna nedan, så tar vi det därifrån. Har du vägarna förbi är du alltid välkommen upp till vårt kontor för en kaffe.

vill du veta mer?