Välkommen att kontakta oss för ett samtal om hur vi kan hjälpa dig med ditt företag eller din idé.

Smålands Turism AB

Org.nr 5‌56201-9652

telefon
036-351270
besöksadress

Västra Storgatan 18A, Jönköping, Sverige

postadress

Smålands Turism AB, Box 1027, SE-551 11 Jönköping, Sverige

Helene Berg

VD

Kontakta Helene om du vill prata mer om besöknäringens utveckling i vår region. Förutom att leda verksamheten arbetar Helene med den tyska marknaden inkl charterturismen och researrangörskontakter.

Camilla Peterson Skude

Internationell marknads- och PR-koordinator

Camilla arbetar med marknadsföring på dansk, norsk, holländsk och tysk marknad, presskontakter och PR.

Anna Hegethorn

Affärsutvecklare

Kontakta Anna om du vill veta mer om våra olika affärsnätverk. Anna arbetar också med olika utvecklingsområden som naturturism, matturism och hållbarhet.

Hanna Glans

Internationell projektledare

Hanna arbetar främst med bearbetning av researrangörer (Travel Trade) på flera marknader samt annan marknadsbearbetning på de tysktalande och holländska marknaderna och inom olika projekt som Smålands Resorts och Swedish Workshop.

Hanna Carlholt Jarl

Digital kommunikatör

Hanna arbetar med att utveckla den digitala kommunikationen för Smålands Turism. Samt även engagera och supporta Region Jönköpings läns destinationer, företag och dess produkter i digitala kanaler.

Johan Delfalk

Projektledare HCT

Johan kommer under år 2020 att arbeta som projektledare för projektet "Hållbar Cykelturism". Inom projektet kommer Johan arbeta med affärsutveckling samt coachning av företag och destinationer. Syftet med projektet är att arbeta fram fler hållbara cykelprodukter i Region Jönköpings län för export.

Gitte Darius

Administration

Gitte håller i administrativa frågor och it-utveckling.

Anders Ahlenius

PROJEKTKOORDINATOR

Anders kommer under år 2020 att arbeta som projektkoordinator för projektet "Hållbar Cykelturism". Syftet med projektet är att arbeta fram fler hållbara cykelprodukter i Region Jönköpings län för export.