E-kurs med introduktion i researrangörssamarbeten

  • publicerad

Destination Småland har tagit fram en ny e-kurs för dig som vill öka din försäljning via internationella researrangörer. Nu kan vi även erbjuda dig som jobbar inom besöksnäringen i Jönköpings län att ta del av erbjudandet.

I e-kursen med introduktion till researrangörssamarbeten kommer du att få lära dig mer om hur du arbetar med researrangörer på de tyskspråkiga marknaderna och hur det fungerar om du vill sälja din produkt via denna kanal. E-kursen tar ca 30 min att genomföra och du kan när som helst pausa eller avbryta för att sedan återgå där du var, eller backa för att ta del av något innehåll igen.

Ta del av materialet
Du får tillgång till den kostnadsfria e-kursen via länken nedan. Här kommer du att få skapa ett eget inlogg kopplat till din e-post och fylla i några grundläggande uppgifter om din arbetsplats. Sedan är du igång!

Klicka här för att starta e-kursen.

Exemplen som nämns i e-kursen är från södra Småland. Vi på Smålands Turism arbetar på samma arbetssätt i bearbetningen av researrangörer. Efter avslutad genomgång kontaktar du som företagare i norra Småland istället Hanna Glans på hanna.glans@smalandsturism.se eller 036-35 12 74.

För vem: För dig som arbetar inom besöksnäringen och vill nå ut till researrangörer på den tyskspråkiga marknaden.
Kostnad: Kostnadsfri

Kursen är framtagen via projektet Stärkt värdskap mot internationellt reseled som pågår under 2022 och 2023 och finansieras av Region Kronoberg samt Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF).

Gruppresa till Bruno Mathsson Center.
Gruppresa till Bruno Mathsson Center. © Day Fotografi

vill du veta mer?

  • relaterat

Skicka in din nominering till Årets Turismpris

Trakt forest hotel tar emot pris på scen 2023
Varje år delar vi på Smålands Turism ut Årets Turismpris till företag, organisationer eller föreningar som har gjort avtryck och bidragit till att utveckla besöksnäringen i Jönköpings län. Var med och nominera ett företag inom besöksnäringen som du tycker förtjänar årets pris!

Småland syns i Europeisk media

Ett journalistbesök på Grafitgrå i Kaxholmen. Journalisten fotar ägaren med en växt framför butiken, snö runtomkring dem.
Förra året välkomnade vi drygt 40 journalister och influencers, där majoriteten kom från Tyskland. De nederländska pressutskicken samt en pressresa med fokus familj var några av höjdpunkterna.

200 deltagare på Smålandsdagen 2023!

Erik Modig som står på scenen och föreläser om hur du når ut till nya och befinliga kunder. Publik runtomkring, slides bakom honom, bollformade lampor som hänger över publiken.
Föreläsningar om trender, marknadsföring och AI, mingel med företag inom besöksnäringen och show med Prussiluskan och poliserna Kling och Klang. En fantastisk dag för besöksnäringen i Småland helt enkelt!

Småland hjälper dig att synas online!

två kvinnor pekar på en karta på en mobiltelefon
Nu har vi möjlighet att erbjuda ditt företag hjälp att synas online – helt kostnadsfritt! Träffa våra digitala coacher som tar fram en plan efter just ditt företags utmaningar.

Jönköpings län lockar allt fler utländska besökare

Tysk turist som sitter i en vagn tillsammans med andra turister och fotar älgar på Skullaryds Älgpark.
Trots regn och rusk kom turisterna till Jönköpings län. Nästan hälften av sommarens totala gästnätter spenderades under juli, men under augusti sjönk det rejält. Det största tappet under sommaren var de svenska turisterna, framför allt de som övernattar på camping.

En spirande sommar för Rosenlunds rosarium och herrgård

Rosenlunds herrgård, baksidan
Tillsammans med Destination Jönköping är vi med och utvecklar platsen Rosenlunds rosarium och herrgård. Denna sommar var den första där det erbjöds fasta guidade vandringar samt en mängd nya aktiviteter och evenemang.