Utveckla paket för cykelturister

Samarbeta med lokala företag för att paketera en helhetsupplevelse för cykelturisten.

Många cykelturister efterfrågar färdiga paket. Här finns det möjlighet att utveckla produkter efter vad som passar din anläggning och naturen runtomkring. Låt fantasin och kreativiteten visa vägen för att skapa just dina unika upplevelsepaket!

Ligger din verksamhet vid en sjö? Då kanske du kan kombinera cyklingen med kajakpaddling. Eller har du en fantastisk restaurang? Skapa ett gourmetpaket! Slå dig gärna ihop med andra lokala aktörer. Vad finns i din närhet som skulle kunna vara attraktivt för den typ av cyklist ni vänder er till?

Paket efter intresse
Den kulturintresserade lockas säkert av ett paket där man under cyklingen besöker historiska platser eller spännande arkitektur. Matälskarna ska förstås besöka traktens bästa restauranger, alla mysiga kaféer och om det kanske finns ett musteri eller gårdsmejeri är det ett spännande stopp på vägen. Andra lokaler aktörer uppskattar säkert att du tipsar dina gäster om just dem!

Paketen kan också anpassas efter barnfamiljen, paret eller träningskompisarna. Barnfamiljen kan erbjudas en kortare tur med stopp för glass och ett dopp i en insjö. Träningskompisarna går igång på att utmana varandra och få upp pulsen i riktigt sega, långa backar. Medan det förälskade paret vill njuta av romantiska solnedgångar och duka upp till picknick på en vacker sommaräng.

Erbjud bagagetransport
Många cykelturister vill uppleva flera olika boenden under sin semester. Därför kan det vara bra att fundera på om och på vilket sätt man kan erbjuda att transportera bagage till gästernas nästa stopp.

cyklar utanför Hooks Herrgård
Transport av cyklar mellan boenden. © Chris Lanaway